30/7 Quito 2

Jeg vågnede først op ad formiddagen med lidt uundgælige tømmermænd efter gårsdagen. Jeg fandt et utroligt lækkert morgenmåltid på en nærliggende lille cafe – bestemt et sted jeg vil vende tilbage til! Jeg var egentlig ikke særligt tilfreds med mit hotel, så jeg konfronterede min loneley planet og vendrede nogle blokke ned til chile og flores og indlogerede mig på Vienna International. Et gammelt hotel med en hyggelig atmosfære og endda til færre penge 🙂
Jeg vendrede ned til Plaza Grande og satte mig på en bænk i skuggen og fik skrevet dagbog – jeg var efterhånden kommet noget bagud – 11 dage idet jeg ikke ville spilde tiden på det de sidste dage jeg havde sammen med Olivia.
Pladsen var utrolig hyggelig – hvidkalkedede pompøse bygninger hele vejen rundt om mig – palmer og store trær med lyserøde blomster mellem bænkene. Midt i min dagbogsskrivning blev jeg pludselig dirrigeret væk fra pladsen af en flok betjente. Der blev sat hegn op og folk stimlede sammen udenfor. Så nysgerrig som jeg var, fik jeg møvret mig til en plads på første parket. En millitær-lignende parade ceremoni marcherede rundt på pladsen i flotte koboltblå dragter med guldbånd og knapper – jeg fandt aldrig ud af årsagen, men imponerende var det. Ca. en time senere kunne jeg igen indtage min bænk.
Efter at have skrevet den ind i min blog tog jeg en tundtur i den gamle bydel. Størstedelen af bygningerne var hundrede år gamle – alle velholdt ud over det sædvanlige – alle nykalket og nymaleeet så de alle fremstod som nye. Alle var malet i forskellige farver, men i toner som ikke var så dominerende og alle var en fryd for øjet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *