12/8 Retur

Oppe 5.45, fik lige et par kiks og en kop kaffe inden vi bagav os ud til en nærliggende mangrove – det var saa lavvandet at man kunne se bunden det meste af tiden. Vi saa mange rays og en del hajer.
Et imponerende show blev præsenteret af en kæmpe flok boobier som jagede fisk ved at styrtdykke paa hovedet ned i det lave vand. Turen dybt inde i mangroven foregik med aarer – total stilhed – indimellem afbrudt af en skildpadde som stak hovedet ovenvande og med en nærmest klaustrofobisk hvæsende lyd hev efter vejret, for derefter et par sekunder senere at dykke igen. En herlig rolig afslutningen paa et fantastisk 8 dages cruise.
Efter morgenmaden blev vi sejlet i land, koert med bus til lufthavnen. Vi var der 4 timer foer tid, saa jeg fik skrevet nogle postkort. Efter checkin havde vi stadig 2 timer til afgang, saa i mangel af serioes fysisk udfoldelse paa hele cruiset, valgte jeg at loebe en tur fra lufthavnen ned til stranden vi anloeb. Rundt omkring mig floej hundredevis af chikader (gule og sorte). Var tilbage i lufthavnen en god halv time senere. Jeg foelte mig meget bedre tilpas, til trods for at jeg var godt svedig. Fik lige vasket mig og skiftet t-shirt inden vi bordede vores fly tilbage til Quito.
Efter mellemlanding i Gyoyqill var vi i Quito ved 16.30 tiden. Ellen, Donna og jeg skulle alle ind til den gamle bydel, saa efter at have sagt farvel til hele vores gruppe, valgte vi at gaa ned til busstationen. Efter 20 min gang indsaa vi at den ville tage mindst en halv time mere at naa (der var ingen maalestok paa vores kort, saa vi var lidt for optimistiske), saa vi prajede en taxa.
Paa hotellet ompakkede jeg og tog derefter ind til den ny bydel for at gaa paa internettet og for at spise. Der var en flere side lang mail fra Olivia – saa jeg var godt træt, da jeg var færdig med at svare.
Tog direkte tilbage til hotellet og gik i seng.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *